Pages

Friday, August 19, 2011

Pelita Dihalaman Asmara Telah Dinyalakan :)

.








4 comments:

kasihredha said...

ingat nostalgia waktu kecil dulu. Kami akan pasang pelita sekeliling rumah dan main bunga api dgn jayaanya...hihi
pelita buat dari tin susu je :)

Yan said...

akak pun teringin nak pasang, tapi my boys sure suka main api tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah- wah.. mcm tajuk lagu plaks.. heheh

kite blom nyalakan lg pelita dihalaman asmara nih..
anak dara kite sgt takut ngan api taw.. huhuhu
tp nk pujuk gak, tak berseri nampak..
kena cari lilin ajela..

Sue said...

kasihredha: pelita buat dari tin susu? sue pun tak berapa nak pasti macam mana rupanya..tapi mesti mengamit nostalgia kan kak..

Yan : akak..anak teruna kat rumah sue ni suka tiup..manjang sue nyalakan pelita tu, ada peluang mesti diorang nak tiup balik..hihihihi

Leily : kalau nak tiba syawal, memang sue n mr hubby akan pasang pelita ni.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails