Pages

Thursday, July 19, 2012

JF Home Appliances

.

































Okey..ni entry khas untuk sesiapa yang ingin mencari kelengkapan dapur dan bilik mandi. Terutama bagi yang tengah sebuk-sebuk nak pindah rumah sama seperti owner blog ni.

Macam biasalahkan, kalau kita ni nak beli apa-apa barang kelengkapan dapur macam oven, microwave, hood and yang sewaktu dengannya, komfem nak kena buat survey dulu kan.

So masa kitorang duk survey, JF ni adalah tempat yang sangat berbaloi untuk membeli kelengkapan dapur. Pulak tu, free gift yang diberi pun bukannya sikit. Lebih dari 5 barang diberi percuma. Tapi kalau ada yang singgah kat JF ni tapi beli sebiji sink tab, tak logiklah diorang tu nak bagi free gift kan.

Di pendek cerita, boleh lah cuba survey kat JF ni yang terletak di Taipan USJ. Berdekatan dengan CIMB.
.

4 comments:

Norhafizah (Lina) said...

memang tengah cari barang-barang ni semua untuk rumah baru. banyak sgt jenama, pening kepala tak tahu apa brand yang bagus.

Sue said...

Norhafizah : Bolehlah kalau nak try tgk kat JF ni..

The Pozi's said...

Saya pun pergi jugak JF Appliances ni...owner dia baik and tak pushy. Saya beli Fotile hood hob EH10BQ & GFG86302 (RM 900 disc comparing with original price)...boleh mix and match nak brand apa...inclusive oven & microwave...mmg bagus la...

Allim Abdullah said...

Salam. TQ for the info given. Penat mencari banyak kedai sampai xtau yg mane ok. Follow your suggestion and BIG YES, it is the best. Mr. Ea n wife very helpful and you will be treat like a bos i can say. Harga mmg discount banyak compare to kedai2 lain. Thanks again!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails