Pages

Wednesday, September 19, 2012

Pergi epot :)

.

 Azziz macam saja je mengsabotaj gambar ni..





 Melayan Maryam yang banyak bercakap..

 Nampak nau keboringan mula melanda..

 Kini tidak lagi boring selepas mr hubby amik trolley ajak pusing-pusing..

 Alli yang baru bangun tido..dia macam pelik je tengok orang ramai duk ke hulu ke hilir..





 Babai..





Now turn nak hantar mak & ayah mertua balik kampung..Azziz kekononnya nak baca itinerary Tok & Tok Ki nya..


  • Isnin lepas lebih kurang pukul 6.30am dah keluar rumah menuju ke KLIA sebab nak hantar SIL balik belajar. 
  • Pastu ke LCCT pulak sebab nak hantar mak & ayah mertu balik kampung. 
  • Kemudian sambung cuci mata di Nilai 3 sementara nak menunggu time ke rumah terbuka kawan mr hubby di Nilai Spring Heights.
  • Seterusnya menghantar adik ipar yang lagi sorang ke tempat belajar di area Nilai jugak.

Tup tap tup tap sampai rumah pukul 2 lebih pastu sambung pulak ke IKEA. Fuh!

2 comments:

Azian Elias said...

bawak kids ke tempat macam ni mmg risky kan. kalau tak berjaga2.. my first one dulu pernah hilang for 30 minutes. kami macam nak gila.. tup2 jumpa dia tgk asyik tgk tv.. huuuhhh..

Sue said...

Azian Elias : Kebetulan jugak pada hari tu ada budak perempuan yg nangis cari parents dia. So apalagi, management KLIA buat pengumuman la..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails