Pages

Friday, December 7, 2012

Maryam Turns 3

.


 Nampak jua bentuk Hello Kitty..



 Alli memang tak sabar nak mengacau kek tu..

 Happy Birthday Maryam!..

 Maryam..xcited sungguh!..

 Hahahaha..nampak tangan Alli tengah syok picit-picit kek..

 Hadiah untuk Maryam..from me & mr hubby..

 Mak Long yang bagi..

 From nenek..

Thanks Mak Ngah!..
.
Alhamdulillah..1 dec hari tu genap Maryam 3 tahun. Tahun ni memang simple je sambutannya kalau nak dibandingkan dengan tahun-tahun sebelum ni. Ialah..me and mr hubby sangatlah bz buat masa terdekat ni. Sampaikan hadiahnya pun memang awal-awal lagi dah beli sebab kitorang takut tak sempat nak kejar masa free.

But yang penting kitorang tetap tak lupakan bezdaynya.

Tiga hari sebelum bezdaynya mr hubby terus pergi tempah kek Hello Kitty-kartun feveretnya. Oh sekarang dia jugak minat dengan otomen!

Bila nak beli kek untuk dia..


Maryam : Papa..nanti papa buy tek Eyo Titty ok tak?
                 (papa..nanti papa buy kek Hello Kitty ok tak)
 
Mr Hubby : Hello Kitty?? Ok lah

Maryam : Big one ok tak?

Mr Hubby : Ok lah..

Maryam : Yey yey tek Eyo Titty for Aiyam!..
                 (yey yey kek Hello Kitty for Maryam!..)

 

Selamat Hari Jadi Maryam! Mama and papa sayang Maryam! Semoga menjadi insan yang solehah ok sweetheart!


3 comments:

Suraya Baharun said...

comel nye kek dia...selamat hari lahir maryam...semoga membesar menjadi anak kebanggan mama & papa...

Sue Hazren said...

Suraya : Thank u..thank u..insyaAllah.. :)

raFida oThMan ( fiEda ) said...

HB maryam! ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails