Pages

Wednesday, June 15, 2011

Cloth Diaper untuk si ...............

.

Ada satu malam tu lepas kiddos baru sahaja dibawa pergi ke toilet and selepas dipakaikan cloth diaper, tiba-tiba..








Ni bukan idea dari Abbas. Bukan jugak dari Azziz dan Maryam. Nak kata ini idea mama diorang, tak jugak. Jadi..biarlah ia menjadi rahsia yang bukan rahsia lagi..

Motif????? Sebab nak pujuk Azziz yang duk melalak di tengah malam!



Sekian terima kasih..



huahuahuahuahuahua..


P/s : Bila idea mr hubby datang memang cenggitulah salah satu hasil kreativitinya..

.

3 comments:

kasihredha said...

haahahaha :)

Ati Masrif said...

janji anak tu senyap kan..huhu

Sue said...

kasihredha : :)

Ati Masrif : Betul tu.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails