Pages

Wednesday, August 1, 2012

Abbas is 6

.
Permintaan Abbas..kek angry bird..

Ini pun kek Abbas juga tapi design adalah dari pemintaan Azziz..kek angry bird tu untuk sambutan birthday Abbas disekolahnya..and kek bola tu untuk family..

Untuk party packs..



Tak dinafikan yang Abbas sangat xcited bila tengok kek dia..

Kongsi keterujaannya dengan kengkawan yang lain..

Sama-sama tengah meraikan birthday Abbas..



Time ni Maryam memang tersenyum simpul bila dapat duduk disebelah abangnya..

Tapi Azziz pulak tak nak join bila tengok ramai student kat situ..



Abbas memang suka bergambar dengan adik-adiknya..

Suap mama pulak..

Dapat jugak Azziz and Maryam rasa kek angry bird..

Masa edarkan party packs untuk kengkawan yang lain..





From me and mr hubby..Hadiah hari jadi untuk Abbas kali ini..

Untuk birthday Abbas kali ni memang Abbas sambut kat sekolahnya. Kalau nak diikutkan birthday Abbas pada 31 july tapi disebabkan tahun ni birthday dia jatuh pada bulan puasa so sambutannya dilakukan lebih awal iaitu lebih kurang seminggu sebelum puasa.

Kat Genius Aulad ni memang diorang galakkan student 6 tahun untuk berpuasa. Itu yang buat awal sikit tu.



*Happy Birthday Abbas..mama and papa sentiasa doakan yang terbaik untuk Abbas..be a soleh boy!*


.

10 comments:

Suraya Baharun said...

selamat hari lahir adik abbas...semoga membesar menjadi anak kebanggan mama & papa...tomei sangat kek abbas!!

Norhafizah (Lina) said...

Moga Abbas menjadi anak yang soleh. Happy birthday.

Rozita said...

Happy birthday Abbas...cantik tengok kek angry bird tu.
Salam ramadan sue...

Anonymous said...

I couldn't have asked for a better blog. You happen to be always at hand to offer excellent guidance, going straight away to the point for easy understanding of your site visitors. You're really a terrific pro in this subject matter. Many thanks for being there visitors like me.

Lia said...

happy birthday dear abbas.. semoga kamu menjadi anak yang baik dan belajar rajin2 ye cyg.. :)

kasihredha said...

happy birthday abbas
semoga mjadi anak yg solleh

Nasuha said...

comel betul kek angry bird.. :)

Sue said...

suraya : thanks!

norhafizah : thanks!

rozita : thanks n salam ramadhan juga..

anonymous : I appreciate ur compliment. Thanks for dropping by and please do come again.

lia : Thanks!

kasihredha : Thanks!

nasuha : thanks!

Ibuhani said...

Happy bday abbas! Smoga diberkti Allah SWT du.ia akhirat

Sue said...

Ibuhani : Thanks!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails