Pages

Monday, July 30, 2012

Masa kat wad

.
Sahur kedua di wad..ayam masak kicap. sayur sawi goreng, buah oren, milo, sup bebola dan kurma..



Sangat suka bila dapat bergerak bebas..

Terpaksa juga biarkan Alli bergerak bebas kat lantai sebab Alli tak duduk diam kat katil..lagipun lantai tu tak terlalu kerap sangat orang duk lalu lalang..yang penting lepas tu memang kena bersihkan tangan!..

Me malas nak bagi Alli lepak lama sangat kat lantai so saja bukak netbook konon nak bagi dia layan katun tapi tak diherannya..

Mama suruh dia tengok katun, dia boleh nak main benda lain..

Thermos pun dia nak usik jugak..

Aksi "I'm very strong"..





Menu untuk berbuka puasa..daging masak halia, sayur buncis goreng, sup ikan, kurma, puding, air barli dan termasuk bubur nasi untuk dinner Alli..



Sahur ketiga..taugeh goreng, kari ikan bawal, tembikai, kurma dan milo..









Habis diterokai satu lounge area..



.
Alhamdulillah..Alli dah pun tidur dirumah. Hari jumaat hari tu dia dah discharge. Actually batuk Alli still ada lagi cuma tak seteruk sebelum dia masuk wad hari tu. So me and mr hubby just pantau condition dia di rumah.

Ubat tak yah cakaplah..sembilan jenis ubat yang paed bekalkan untuk Alli and this week pulak ada appointment dengan paed lagi.



Paed cakap jangan bagi Alli makan / minum yang direct dari fridge.

Okey..kena ingat tu!


.

5 comments:

Ibuhani said...

Alhamdulillah.....kena byk minum air jgk tu.....

Sue said...

Ibuhani : betul tu kak!

Azian Elias said...

INNA LILAHHH.. kesiannya dia.. sampai masuk ward.. moga cepat sembuh ye..

Sue said...

Azian : Harapnya begitu kak..semoga dia cepat sembuh sepenuhnya!

Nasuha said...

Alhamdulillah klu dh blik..smoga sntiasa sihat hendaknya,,

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails