Pages

Monday, November 14, 2011

Maryam nak masuk 2 tahun

Sekarang ni dah masuk minggu kedua November. Lebih kurang lagi 2 minggu lagi birthday my Lil' Princess, Maryam.

Macam biasalah bila tiba time special day ni. Mesti dalam kepala ni duk fikir hadiah and nak celebrate kat mana. Tak kurang jugak duk fikir design kek.

Lepas bincang dengan mr hubby, ingatkan birthday Maryam tahun ni nak bawak makan kat luar. Kat mana? Oh itu masih belum ada kepastian lagi.

Kalau sebelum ni manjang birthday je mesti nak buat bbq or buat makan-makan kat rumah, tapi kali ni rasa nak buat lain sikit. Tak adalah nanti balik-balik birthday je bbq..birthday je bbq..bbq je birthday..huh!

Itu semua adalah perancangan semata-mata. Masih ada lagi 2 minggu untuk membuat keputusan muktamad.

Apapun kalau this year celebrate makan kat luar, kek memang kena ada. Cuma kalau boleh (kalau boleh lah kannn..) me and mr hubby cuba nak elakkan dari beli design kek yang biasa pernah kitorang beli sebelum ni. Beli cupcakes ke..Tengoklah macam mana nanti.

Diorang ni kalau tengok kek yang ada kartun-kartun dengan warna-warni memang cukup suka. Ialahkan..dah nama pun budak.

Nak kena survey ni!


My Lil' Princess.. 

.

2 comments:

kasihredha said...

comelnya

Sue said...

kasihredha : thanks kak!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails