Pages

Tuesday, November 22, 2011

Selamat Pengantin Baru..Ezreen Dayana & Syahrom

.


Syeila with Rania..





Miza, Fieda and Iman..








Kiddos..





Mr hubby..with Fieda's husband..





Me with Ezreen @ Zizie..still ingat lagi dia sanggup naik bas sorang diri from KL to Melaka just nak hadir kat my wedding..so dialah yang menjadi pengapit..








Gossip..gossip..and gossip..


Selamat Pengantin Baru..kekal bahagia selamanya..








Bergambar sebelum masing-masing nak balik mestilah harus ada..





Miza, Me, Sabrina, Haizan, Syeila, Fieda..ingatkan nak bergambar dengan pengantin tapi pengantin baru nak makan ayam golek..huhuhuhu..


5 comments:

kasihredha said...

cantiknya pengantin

Chik Na said...

wah panjangnya khemah pengantin..

raFida oThMan ( fiEda ) said...

sue, aku nk pic2 ni smue...blh email x? blh la..blh la... sentuhan sue sentiase cantek gitus..! ( bodek) hehe

Sue said...

kasihredha : berseri-seri..

Chik Na : memang panjang / banyak

pun..fiEda : orait!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Tak sabar pulak nak ke kenduri kawen sepupu hujung minggu ni..

;o)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails