Pages

Sunday, January 29, 2012

Birthday dia..MR HUBBY

.

 Syarat je letak lilin yang tak cukup tu..tak ada nyalakan punnnn..ni kat hospital so jangan gatal nak nyalakan ok..







 Nak suap sendiri..

.Budak bam bam ni tengah bocor..habis basah baby carrier tu..ayooooo..





H A P P Y 

B I R T H D A Y


Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, peroleh kesihatan yang baik, sentiasa diberkati dan terus menjadi bapa dan husband yang terbaekkkkkkkk!


P/s : Bukan mr hubby yang masuk wad tapi my lil' princess..Abbas pulak tak nak ikut..nak main kat umah atuk..itu yang gambarnya tak ada..

.

5 comments:

Lia said...

happy birthday utk suami kak sue.. hope sentiasa bahagia selamanya.. ^____^

Sue said...

thanks Lia! :)

Rozita said...

Happy birthday untuk hubby sue. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

raFida oThMan ( fiEda ) said...

bambam nye dak tecik tu!!

Sue said...

Rozita : Thanks akak!

fiEda : memang bambam pun..hik hik hik hik..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails