Pages

Wednesday, May 5, 2010

Me & Lil' Princess

Semua orang dah lena diulit mimpi yang indah. Cuma diri ni yang masih lagi memaksa mata agar bertahan. Tak ada buat apapun. Saja lepaking membaca blog orang. Macam-macam kisah yang diceritakan.

This saturday Maryam ada appointment dengan paed. Tak sure pulak appoinment kali ni untuk injection apa. Yang pastinya akan ada vaksin untuk cegah rotavirus. Dah ada pengalaman Abbas kena rotavirus and thats why kali ni nak ambil vaksin tu. Nak cegah dari awal.  Azziz tak dapat nak ambil vaksin tu sebab dah lebih dari 6 bulan.

Lepas tuh ingatkan nak tanya paed punca kepala Maryam yang sekarang ni tetiba ada keluar macam jerawat. Lebih dari sepuluh. Pernah sekali tuh keluar besar macam bisul. Risau jugak tapi bila minta tolong kakak tanyakan kawannya (assistant to paed), dia kata tak ada apa as long as bukan bisul. Lega dah rasa. :)


With lil' princess..Anggun Maryam Putri..

Itu yang boleh nak tunggu sampai sabtu ni. Kalau tak, hari ni dah pergi jumpa paed.

*********

Matapun dah mengantuk and bantal pun dah memanggil-manggil..so gud nite!

4 comments:

IdzaLia said...

tulah mcm2 kan anak2 kecik.. sakit tu buat kita risau sgt..comey maryam... cubit pipi dia sikit ek..

suzana said...

aikk...apasala dah lama nak "upgrade" blog????dah xde idea ke????

Sue said...

IdzaLia : memang pun..skang ni paed bagi ubat cream utk sapu kat jerawat tuh..

Sue said...

Suzana : busy daa..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails