Pages

Sunday, May 2, 2010

Weekend...

Pagi hubby memang dah kena bersihkan kipas siling. Lama sangat dah tertangguh nak buat. Mata ni pun dah naik malas nak tengok rupa kipas tu.

Petang dah pergi ke Carrefour Subang nak ambil resit contact lens dan beli kain ela untuk buat baju melayu Abbas dan Azziz + kain ela untuk bonda sebagai hadiah sempena harijadinya semalam. Untuk Maryam  memang tak beli sebab rasanya berserabut je bila tengok baby pakai baju kurung ( itu pendapat peribadi sahaja kay ).


Sekadar pegang dan tengok je lah..

Donut kegemaran mereka..

Semalam lagi sekali kami sekeluarga dinner dekat Hartz Chicken Buffet. Atas sebab system kat situ ada problem, kami yang dah tua ni dapat harga kanak-kanak. Yeehaa..




Maryam and her cousin..

Bila ada dalam restoran tu, tetiba perasan ada beberapa pasang mata yang duk mengusha. Uiks! apa cerr?? Nak kata baju tak button, tak ada pulak..nak kata seluar tak zip, lagilah tak ada..make up macam opera cina? Langsunglah tak ada.

Then hubby bagitahu " u dah macam pekerja kat sini". Whoops! memang betul lah. Dari atas sampai ke bawah semuanya lebih kurang sama je. Except for kasut je..No wonder lah ada orang mengusha tadi.



Sebelum nak balik, singgah kat MPH and dapatlah beli 2 buah buku untuk Abbas, Azziz and Maryam.


Happy bezday to my bonda & to ayahanda, thank you for the dinner..(mcm lah diorang baca blog ni..)

4 comments:

LiAnA said...

kahhhhh sabar jelah uniform sama keke...

mmg pun baby kecik pakai baju kurung/melayu nampak serabut..

kalau dh pandai jalan baru nampak cantik pakaikan..

IdzaLia said...

HEHE.....mcm mana blh sama ek uniform blh tersama lak..

Sue said...

LiAnA : mmg uniform sama..hihi..sabau je lah..
next year baru belikan kain ela untuk buat baju kurung Maryam..time tu dah boleh jalan dah..

Sue said...

IdzaLia: itulah pasal..kalau hubby tak perasan, mmg lah tak tahu yg sama uniform..bila tgk pic kat atas tuh, mmg kelakar je.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails