Pages

Saturday, April 16, 2011

Help me..Kenapa macam tu?

Masuk hari ni je dah 5 hari kat bahagian kening atas (kiri) masih sakit lagi. Rasa memang macam sakit kepala yang berdenyut-denyut kat kening tu. Tapi tak tahulah kot-kot i sorang je yang rasa sakit kepala kat bahagian kening. Biasanya orang kata mata nak semakin rabun lagi tapi biar i ceritakan dulu ok.

Tapi yang pasti puncanya masa fligt hari tu nak touchdown. Ingatkan before this memang saje je nak sakit tapi kalau dah sampai 3 - 4 kali jadi sakit macam ni apa cerrr kannn?

Memang sebanyak 3 -4 kali kepala ni sakit bila everytime (bunyi macam selalu naik flight je..ceh!) flight nak touchdown. Apalah silap agaknya ni ye? Kalau nak dipikir dan diolah balik, rasa macam ada kaitan dengan pressure. Tapi apakah term yang sesuai sekali untuk disebut ek? Senang lah sikit nak google kat internet.

Cuma bezanya kali ni lama pulak sakit ni nak hilang. Dulu tu bila flight dah touchdown memang hilang terus berdenyutnya. Ini boleh pulak bawa sampai ke 5 hari.

Ada jugak terpikir kot-kot jerawat batu nak muncul kembali. Tapi still tak nampak punatnya untuk terus mengembang dan terus kembang.

Ada tak sesiapa disini yang boleh bagitahu kenapa sakit kepala kat atas kening ni tak hilang-hilang lagi and pakah kaitannya dengan flight yang nak touchdown.

Thank you very much!

4 comments:

Yan said...

eloknya kalau cam tu, masa naik or turun u kunyah je chewing gum.

kasihredha said...

jumpa doktor le sue ..
harap tak de apa2 :)

Lia said...

lia tak penah lagi rasa mcmm akak sue rasa ni.. kenapa agaknya ek.. ermm

Sue said...

Yan : teling aberdengung tu dah satu hal..ini boleh plak sakit kepala bila nak landing..

kasihredha : sekarang ni dah baik dah..lega sikit..

Lia : sue ni dah 3-4 kali kena..kakak sue pun kena jugak..haaishhhh..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails