Pages

Saturday, December 3, 2011

Balik kampung & Zoo Melaka

..
 




 Suka betul Abbas ni main dengan keta sorong..

 Azziz nak menyapu..



 Bos besar baca suratkhabar bersama bos kecik..

 Ni memang dah terlebih kreatif dah ni..


.
Zebra..

Tapir..













Ostrich..



Harimau bintang..

Buaya..geli pulak tengok..

Katanya "big dinosour"..



Enggang..

Flamingo..



Cipanzi ni tengah mintak air pepsi..betulllllll..
























Lebuh Ayer Keroh
Ayer Keroh
06-2324053

Visiting Hours

9.00 am - 6.00 pm daily 
Category
Price
Package Price
Adult (13 years old and above )
RM7.00
RM 5.00
Children ( 5 years old – 12 years old )
RM4.00
RM 2.00
Student with uniform
RM 2.00
RM 2.00
Video Camera
RM 10.00
RM 10.00



Night Zoo
8.00 pm - 11.00 pm
- Friday
- Saturday
- Eve of Public Holiday
- School Holidays
Category
Price
Package Price
Adult ( 13 years old and above )
RM10.00
RM 8.00
Children (5 years old – 12 years old )
RM5.00
RM 4.00



Okey..

Alang-alang balik kampung, kitorang plan pergi Zoo Melaka and kawasannya tak adalah sebesar Zoo Negara but puas hatilah jugak dengan harganya.


P/s: Memang terasa lah kaki ni berjalan kat dalam tu..



Info : www.wildlife.gov.my


.







2 comments:

Lia said...

Lia penah masuk zoo melaka ni sekali aja dulu masa duduk kat melaka.. best jugak kan walaupun panas.. hehee

Sue said...

Lia : berbaloi-baloi kan...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails