Pages

Friday, February 17, 2012

Abbas nak bagi mama henfon

.

Hari tu tengah sibuk bercerita mengenai birthday..


Me : Abbas, next week birthday mama. So Abbas nak bagi apa kat mama?

Abbas : Hah! Abbas tahu. Abbas give present henfon kat mama. 

Me : Henfon??

Abbas : A'ah..mama kan like game angry bird. So nanti Abbas belikan henfon same like papa punya yang ada angry bird tu. Then mama can play lah. Tapi kena tunggu Abbas grow up dulu then baru boleh bagi henfon kat mama. Okey tak? Mama like it tak?

Me : Hahahahahahahahaha.. 






P/s : Hari ni usia telah meningkat lagi setahun..bersyukur masih lagi bernafas dimuka bumi ini.. Happy Birthday to me! :)


2 comments:

Rozita said...

Happy birthday sue, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam rahmat Allah selalu.

Sue said...

Rozita : Thanks akak!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails