Pages

Sunday, February 19, 2012

Masih disini

Masih berada dihospital. Kalau nak dicampur semua, dah 29 hari berada di hospital. Pada mulanya Alli yang 9 hari, kemudian Maryam yang 15 hari dan kini yang terbaru sudah masuk hari ke tujuh.

Alli sekarang ni pulak demam sejak malam kelmarin.Tak pasal-pasal dah kena tambah makan ubat demam. And kalau hari ni dia tak demam + tak batuk sangat, insyaAllah petang nanti boleh discharge.

Maryam pulak suhunya masih lagi ditahap sempadan. Paed pun ada tambah satu lagi antibitiotik untuk tempoh selama 48jam. Dalam tempoh 48jam berikut sekiranya dia tak demam, procedure bone marrow tak perlu dilakukan.

Dalam masa yang sama juga blood test Maryam dibuat lagi and macam biasa dengan harapan semuanya normal. Cuma result blood test yang semalam  menunjukkan plalet Maryam turun sikit. So nak siasat lagi.

Tengoklah macam mana nanti.

.

4 comments:

kasihredha said...

kesian maryam..
semoga cepat sembuh

Azian Elias said...

INNA LILAH.. Semoga kita tabah bila anak2 sakit ni..

Anak akak yang kecik ni pun sedang sakit.. risau jee..

dela said...

moga cepat sembuh... sedih la baca2 blog pasal msuk hospital ni...

Sue said...

kasih redha : amin..thanks akak!

Azian Elias : semoga anak akak juga cepat sembuh ye..

dela : thank dela!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails