Pages

Tuesday, June 22, 2010

Cer..Pen..

Semalam lebih kurang setengah jam Maryam duk nangis. Bila dukung pun nangis jugak. Itu belum lagi papanya yang dukung. Lagi kuat lah lontaran suara nya. Ingatkan sebab dia penat berjalan-jalan di siang hari. Tapi bila tepuk perut Maryam, bunyi macam kembung. Terus minta tolong hubby ambilkan minyak angin and sapukan kat perut + kaki Maryam. Kesian pulak bila tengok dia menangis. Dah lah lately ni Maryam kejap-kejap demam. Hurm..giginya nak tumbuh la tu.. :)

Nampaknya lepas ni kena belikan teether untuk Maryam..

Cerita pasal berjalan, sebenarnya bukan berjalan mana pun. Setakat pergi lunch dekat 101 Mall + cari kain ela. Tapi tak ada yang menarik pun. Pilihan pun tak banyak sangat. Tapi kain ela untuk baju melayu memang ada banyak pilihan. Bukan setakat warna tapi paternnya yang pelbagai jenis.

Lunch kami..

Kena habiskan ayam tu baru boleh dapat toy dari happy meal..

Apalah yang ditenungkan Azziz tu..:)

 
Seronok la tuh dah dapat toy..

Pergi 101 Mall pun tak lama. Lepas lunch and cari kain ela, terus keluar dari situ. Mood untuk berwindow shopping memang tak ada.

2 comments:

lydzar said...

mintak maaf, tumpang lalu kt sini..

nk beli 2nd hand breastpump tak? visit my blog, ada kawan nk jual..harga boleh nego lagi..

http://mommalydzar.blogspot.com

Sue said...

salam..lydzar, saya ni memang dah fulltime housewife jadi memang direct BF je..lagipun memang dah ada breast pump..so rasanya mungkin ada pengguna yang lain yang memerlukan breast pump tu kot..:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails