Pages

Thursday, November 11, 2010

Sakit perut

Aduhai perut..salah makan apa lah agakya ni. Semalam sakit perut sampai senak jadinya sampai la saat ni. Mr hubby cakap puncanya datang dari sotong celup tepung yang dibeli dekat satu gerai yang first time beli kat situ. Ntah la..

Cerita pasal sotong celup tepung ni, actually memang sotong tu dah tak fresh + lembik semacam je. Tapi tangan ni gatal jugak nak sumbat ke mulut. Tekak dinosour ke apa ni????

Me : Sakit perut la..
Mr Hubby : I pun sama..i rasa sotong semalam la..
Me : Ye ke? habis tu dah tahu sotong tu ada rasa semacam, apsal suruh i habiskan???
Mr hubby : ----------------tiada jawapan darinya--------------------------

Wah wah wah wah..dah tahu rasa lain macam pastu suruh wife dia habiskan. Sangatlah pandai..

2 comments:

Lia said...

hehe.. minum teh kelat takpun minum air kosong byk2 bg cepat sihat ye... take care..

Sue said...

Lia: ada jugak dgr petua tu..komfem kelat rasa teh tu..hehehehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails