Pages

Thursday, March 17, 2011

Nak main blocks

Macam biasa bersiaran dari rumah..sekarang ni hanya tinggal kami 4 beranak dimana mr hubby telah keluar berjumpa dengan kawannya. Haaaa..eloklah sangat tu..nasib baik dia dinner kat rumah. Kalau tak.........memang ler..

Sekarang ni pun kiddos tengah syiok layan main blocks sambil kedengaran bunyi "this Abbas punya".."Maryam..go!".."Ni Azziz punya"..

Oooooo..nak gaduh ye..gaduhlah..biar semua orang tak dapat main blocks. Biar mama sorang je yang main blocks sorang-sorang. Baru semua puas hati.

 



Dahlah kat kelopak mata ni naik ketumbit lagi. Ituhari baru je sembuh dari jerawat batu kat kening. Hari kesembilan baru lah dapat picit jerawat batu tu sepenuhnya.

Tiap kali keluar je komfem orang duk perhatikan sebab saiznya yang memang besar gedabak sampaikan bulu kening boleh gugur. Macam mana tu? Ini dah keluar ketumbit pulak. Haaisshhh..


















Terpaksa berhenti sekarang kerana kiddos telah bergaduh pasal masing-masing nak menguasai blocks sepenuhnya. Pengadil nak datang tolong menenangkan keadaan sebelum pengadil akan jadi king kong.







Tataaaa..






.

3 comments:

Yan said...

seribu satu macam pernagai anak2 kan.. akakni kekadang naik tak larat.. kecik2 lain perangai, ah besar sikit lain lagi..hee..sabar je lah... gaduh2 nnt baik balik..

raFida oThMan ( fiEda ) said...

hahaha....mcm mn lah rupe ko jd king kong tu.

Sue said...

Yan : itulah kak..yg sorang mcm ni..yang sorang macam tu..hehehehe..

fiEda : silalah bayangkan..hehehehehehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails