Pages

Monday, February 14, 2011

Azziz 3rd Birthday

Yeah! Rabu yang lepas Azziz dah pun berusia 3 tahun. Alhamdulillah..dia membesar seperti kanak-kanak normal yang lain.

Bila tiba birthday kiddos ni,, Sama macam parents yang lain, sedikit sebanyak mesti nak buat special sikit dari hari-hari yang lain. So macam biasa, acara makan-makan telah berlangsung. Acara makan-makan ni tak adalah buat masa hari Rabu tu tapi buat hari Sabtu lepas.

Set up memang nampak macam dah jemput ramai tetamu hakikatnya memang tak ada tetamu luar pun melainkan keluarga terdekat. Tapi tetap xcited bila tengok kiddos pun turut sama xcited.












 Peace..

 Abbas, Azziz and Maryam..love u!..



 Time ni Maryam memang xcited!..


Adanya 2 biji kek tu bukan sebab kedua-duanya Azziz punya tapi itu sempena birthday mak long nya yang jatuh pada 12 feb hari tu. So kira sambut sekali walaupun yang merasmikan kek tersebut adalah Abbas.. :)

Untuk 3rd birthday ni, Azziz telah memiliki lori Giant yang memang giant. Kononnya beli yang besar untuk biar kekal dengan bentuk asalnya tapi tidak sama sekali. Tak sampai beberapa hari, habis sticker dicabut dan yang sewaktu dengannya. Sabar je lah..




HAPPY 3rd BIRTHDAY AZZIZ! Moga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik..Jadi anak yang soleh! Love you!

8 comments:

kasihredha said...

happy birthday aziz
semoga mjadi anak yg solleh

Yan said...

Cantiknya cake tu, nak potong sure sayangkan..

raFida oThMan ( fiEda ) said...

happy birthday aziz!!
anggun comel!!

Lori giant!!!hr ni nk amek dah utk iman...geram aku tgk.alih2 xjd..beli basikal ajek.huhu...

Cikgu Nurin said...

aallloollooo...tomeyynyer dierrr..
Sue...untuk kebahgiaan anak, mak ayah sanggup buat apa sahaja kan?

Sue said...

kasihredha : thanks kak kasih!

Sue said...

Yan: nak buat macam mana..kena potong juga.. :

Sue said...

fiEda: thanks ya!

Sue said...

Cikgu Nurin : itulah kak..memang seronok bila bebudak ni seronok..sebagai parents memang kita ni cuba buat yg terbaik untuk mereka..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails