Pages

Wednesday, February 2, 2011

Entry pertama di bulan February

Dah dua hari Abbas, Azziz dan Maryam dah start batuk dan selesema. Diorang 3 beradik ni kalau seorang dah start batuk, komfem peluang untuk berjangkit pada pihak yang lain tu memang ada. Nasib baiklah diorang sekarang ni tak ada masalah nak makan ubat. Tapi yang tak tahannya kejap-kejap nak minta makan ubat. Hari ni pulak dah 3 kali Maryam muntah masa batuk. Kesian pulak tengok dia. And..



*





*





*





*



 

Alhamdulillah..i'm pregnant! Memang tak sangka. Disebabkan tak ada LMP, berdasarkan dari ultrasound yang dibuat last saturday, baby baru berusia 6 weeks. So size baby kecik lagi and kena tunggu besar sikit baru lah dapat nak anggarkan usia baby. Meaning that, due datenya mungkin akan bertukar.

Tetap mengalami alahan seperti biasa and duk kira bila lah alahan ni nak hilang. Hopefully semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah..




P/s : Semoga semua rakyat/pelajar Malaysia yang sedang berada di Mesir selamat dibawa pulang ke sini. Termasuk juga adik ipar yang sedang menuntut di sana.

.

6 comments:

kasihredha said...

Amin...
Tahniah juga unk sue sekeluarga..tak lama lagi ahli akan btambah :)

raFida oThMan ( fiEda ) said...

wahhhhhh.......! tahniah sue :)

Yan said...

Dua dari 3 anak akak demam batuk. Lama baru nak pulih.

Sue said...

kasihredha: thanks akak!

fiEda : thanks fida!

Yan : sekarang ni pun dua orang hero sue yang batuk teruk..ingatkan nak pergi klinik nanti..

intannazirajalil said...

kak sue, tahniah!
hehehe..
intan tumpang gembire dgr brite ni...

Sue said...

intannazirajalil : thanks! :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails