Pages

Thursday, February 17, 2011

Rutin seperti biasa

Semakin hari semakin fresh dirasakan..yeeehaaa!

Apapun rutin harian tetap berjalan seperti biasa. Dari memandikan kiddos, memasak, mengemas hinggalah berinternet.

Weekend ni pulak ada 2 jemputan ke majlis harijadi. Harijadi anak buah and harijadi anak kawan i. Hadiah pun belum lagi dibeli. Nak beli apa ek? Think..think..think..think..

And weekend ni juga ada jadual kelas memandu. Sekarang ni pun dah fikir nak sumbat segala macam khazanah penting kat dalam poket seluar je. Biar belenggang.

Ada terfikir jugak nak suruh mr hubby hantar sampai pusat latihan and tak nak suruh pihak sekolah tu jemput kat rumah. Lagi i rasa selesa.



P/S : Kenapa tak nak sediakan tenaga pengajar perempuan untuk ajar student perempuan ek? Atau mungkin perempuan memang tak minat jadi cikgu sekolah memandu? Me? Memang tak minat jadi cikgu. Tak kiralah cikgu apapun. Tapi sekarang ni memang tengah pegang title teacher - Teacher to my own kids. :)

2 comments:

kasihredha said...

memang guru memandu kbanyakannya lelaki...wanita boleh dihitung dengan jari. Alangkah selesa jika dpt belajar dgn guru pempuan kann

Sue said...

kasihredha : itulah kak..kan best kalau dapat guru perempuan..lebih afdal sikit.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails