Pages

Friday, January 14, 2011

Tak berapa nak fresh..

Rabu lepas badan rasa tak fresh. Dengan sengal kat tengkuk la..sakit kepala la..sakit tekak la..ulser la..sengal sendi la..and demam pun ada. Bila dah makan panadol lepas tu rasa fresh sikit. Tapi bila sisa panadol tu dah hilang dari badan ni, start la balik dengan pakej-pakej yang dah disenaraikan.

Tak pergi klinik pun tapi dr sue (ya, diri sendiri..hehe..) kata memang komfem demam. Kalau tidak takkan lah semalam dengan cuaca yang agak cerah boleh pulak selubung dalam comforter. Padahal lepak bawah kipas je and bukannya duduk dalam kawasan air cond pun.

Dalam bilik pun dah standby panadol kot-kot tengah malam bila memerlukannya, tak payah susah nak turun bawah pergi dapur ambil panadol. Tapi hari ni rasa fresh sikit. Panadol pun makan sekali je. Alhamdulillah..

4 comments:

kasihredha said...

ramai yg demam sekarang ni...
cepat sembuh ye
take care

Cikgu Nurin said...

Cuaca tak menentu sekarang..mmg tak boleh nak jangka sakit nak datang..rajin makn ubat ye...


Tq follow akak...follow sue juge...jangan serik datang blog n komen ye...:)))))

Sue said...

kasihredha: thanks kak!

Sue said...

Cikgu Nurin: sama-sama.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails