Pages

Sunday, April 11, 2010

Crave for Korean BBQ..?

Ada sesiapa yang teringin nak makan Korean BBQ? Jom baca entry ni sampai habis. :)

Gara-gara layan tentang makanan orang Korea kat national geographic petang tadi, terus je rasa nak dinner kat Korean BBQ. Lepas maghrib terus gerak ke Sunway Pyramid. Nama restoran yang dituju ialah Che Go Korean BBQ.


Che Go Korean BBQ..

Ambience kat situ ok jugak. Ada 2 pilihan tempat makan. Nak duduk atas kerusi or nak duduk bersila (actually bukan bersila pun). And tempat bersila yang menjadi pilihan dihati.




Interior..

Menu yang diorder ialah family set yang ada chicken meat (tapi hubby minta tukar beef), fried korean pancake , hot pot chicken bipim , hot pot kimuchi soup and 6 varieties of kimuchi. Minum pulak cuma order watermelon juice and green tea (boleh refill).


Set A..

 
 Daging yang tengah tunggu untuk di grill..

Hot pot kimuchi soup..

Fried Korean pancake..

  
6 jenis kimuchi..

Gambar hot pot chicken bipim lupa nak ambil..Hihihi..Total bil cuma RM60.66 selepas 50% diskaun untuk pemegang kad CIMB.  


Status halal..

So dinner tadi memang berbaloi-baloi. Selain dari dapat diskaun, apa yang paling penting sekali ialah halal. Anyway, diskaun ni valid till next week.

p/s: kalau ada sesiapa yang pernah makan Korean BBQ, boleh lah share info sekali..


 

4 comments:

LiAnA said...

wahhh menarik.. nk try nanti.. kat 1U pun ada satu.. tp tak penah try pon.. Wan penah le mkn tapi kat korea ler kikiki..

IdzaLia said...

ermmm... sedapnya nampak.. tp jauh lak dgn tmpt lia..

Sue said...

LiAnA : ok jugak food tu,,kiranya tekak boleh terima laa..

Sue said...

IdzaLia : kalau mcm tu, sesekali datang sini, bolehlah menyinggah makan masakan korea pulak..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails