Pages

Tuesday, April 27, 2010

Program hari Sabtu

Sabtu lepas memang penuh dengan program. Program kali ni nak survey rumah. Pagi dah keluar pergi ke Kota Kemuning. Lepas tu ke Klang. Rumah kat area sini cantik jugak. Modern design.

Habis je lunch kat Jalan Bellamy (popular dengan ikan & sotong bakar yang besar), terus ke rumah kakak.

Dalam pukul 4.00pm dah keluar pergi ke Cyberjaya. Hubby nak tengok rumah kat area situ pulak. Manalah tahu kot-kot lepas ni boleh jadi penduduk Cyberjaya pulak ke. Rumah tak buat lagi  so tengok mock-up model je lah. Memang cantik rumah kat situ. Pendek kata semua rumah yang kitorang survey memang cun lah. Tak ada yang tak cun pun.


Mana satu pilihan dihati..?

Lebih kurang pukul 6.00pm baru sampai rumah. Barulah dapat rehat sket. Program masak?? Oh tidak sama sekali. Kitorang dinner kat luar.

Dinner dengan keluarga en Ali dekat pizza hut Taipan. Malam tu memang dah plan dengan keluarga en Ali nak pergi visit anak kawan hubby yang baru lahir + baru keluar hospital. So lepas je habis balun pizza, kitorang pun ke Puchong.


Nyum..nyum..

Melayan diri sendiri..hihi..

Puchong bukanlah destinasi terakhir untuk program hari tu. Kitorang sambung lagi ke Kajang. Lepas je habis bergosip, barulah reti nak balik rumah. :)

Kesimpulanya dari Shah Alam ---> Kota Kemuning ---> Klang ---> KL ---> Cyberjaya ---> Shah Alam ---> Subang ---> Puchong ---> Kajang ---> Shah Alam. Memang jalan tak hengat!

2 comments:

LiAnA said...

fuhh ku yg baca pun penat wakakaka...


budak2 pun syok berjalan oklah..
janji tak meragam

IdzaLia said...

huhu... mmg penat.. hihi

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails