Pages

Friday, December 10, 2010

Nak buat lesen kereta..

Esok plan nak pergi register untuk ambil lesen kereta. So next year mesti ada lesen memandu. Bila Lil' Princess dan setahun lebih ni, berani la sikit nak tinggalkan kejap sementara nak menghadiri kelas memandu tu.

Before this memang tak yakin lagi coz Lil' Princess breastfeeding so takut jugak kalau-kalau dia lapar. Sekarang bila umur pun dah setahun lebih, tak ada masalah lah kalau nak bagi vitagen or ribena sementara tunggu i habis kelas. Lil' Princess pun dah boleh makan apa yang abang-abangnya makan. Cuma kena pantau size makanan tu je la.

Nampak gayanya mr hubby kena ambil alih jawatan yang disandang wifenya ni. Best of luck! hehehehe..


Belum apa-apa lagi dah risau nak masuk kelas memandu tu. Macam mana ni?

5 comments:

Lia said...

bagus2.. takpe tak yah takut nak ambik lesen ni tak susah pun.. kenal rilex aja.. cewahh.. hehe

LiAnA said...

good luck.. beranikan diri.. pasti boleh.. cam slogan kata lak wakaka

Sue said...

Lia:ok..tarik nafas dalam-dalam dan hembus..fuh! lega..hehehehe..

Sue said...

LiAnA: hahahahhaha..
ok..yakin boleh!

raFida oThMan ( fiEda ) said...

wah sue...slmt maju jaye!! :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails