Pages

Friday, March 26, 2010

Iya ker tipah...............?

Baru lepas bayar bil kat M2U. Bayar bil elektrik je coz bil telefon dah bayar awal-awal lagi and this month bil air free. Sukanya.......(sambil tersenyum dari telinga kanan sampai telinga kiri)!

Kat bil tu tertera jumlah yang perlu dibayar RM -0.83. Uiks! jangan ingat orang dalam rumah ni tak mandi tau. Inilah dinamakan pandai berjimat. Aik! angkat bakul sendiri nampak.Hahahha....Tak ada maknanya!

Actually bil air 9 hengget lebih tapi kat Selangor dapat diskaun and itu yang terus jadi negatif tu. Tapi rasanya next month punya bil mesti tinggi coz ada masalah dengan tangki. Ntahlah, hari tu dah panggil indon repair tapi tak settle jugak. Sekarang ni kena tunggu weekend baru boleh buat and hopefully lepas ni tak ada lah lagi masalah tangki.

Esok ada appointment dengan skin specialist. Nampak gayanya kena keluar rumah awal. Walaupun dah buat appoinment tapi tetap guna konsep siapa cepat dia dapat. Dan yang pastinya hari esok jadual i penuh dari awal pagi sampai lah ke malam. Wah! berlagak artis la tuh! wakakakaka.. And kalau ada program minum, itu maknanya sampai tengah malam.

Kenapa? Tak percaya? (ikut style iklan bumiputera commerce).

1 comments:

ct said...

sue..ko wat per gi jumper skin specialist??kulit ko kan dah ok gitu...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails