Pages

Wednesday, March 24, 2010

Hari Yang Lemau...... :(

Hari ni rasa lemau sikit. Mungkin sebab tak cukup tido kot. Ntah la.......hari pun macam nak hujan. Kalau join budak-budak ni tido mesti best.

Hurm............bangun macam biasa pagi tadi tapi hari ni tak buat breakfast coz rumah belakang (rumah mak) sponsor mee hoon goreng. Cuma buat air untuk hubby je. Lepas hubby pergi kerja terus je basuh CD. Hari ni banyak pulak CD yang kena dicuci. Nasib baik lah zaman sekarang ada mesin basuh...........


CD oh CD..

Ingatkan nak sambung tidur lepas tu tapi tak sampai 10 minit nak boom, tetiba pulak Abbas and Azziz dah bangun. So kena lah lupakan niat yang murni tu.

Lepas je uruskan makan pakai diorang, i pun sambung buat kerja .............

6 comments:

Datin El said...

salam sue..hihi kesiannye tak dapat teruskan niat yg murni tu..cuba esuk pulak ye.

LiAnA said...

hihi tido lewat sebab buat experimen website semlm ke kikikiki

Sue said...
This comment has been removed by the author.
Sue said...

Datin El : Salam..kalau ada peluang pasti saya akan teruskan niat itu..hehe

Sue said...

Liana : hehehe..memang ler..anyway kak, thanks for the tunjuk ajar..:)

ct said...

aaallla..la....shian...xper..petang nanti mesti hero hero tu tido kan...so,why not joint sekali jerk...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails