Pages

Monday, March 22, 2010

Second Tag

[1] Siapakah diri anda di rumah?
Seorang yang tegas, penyayang dan kekadang tu seorang badut kepada 3 buah hati tersayang..seorang tarzan dan kekadang tu boleh jadi king kong bila Abbas atau Azziz peel..seorang cikgu diwaktu pembelajaran anak-anak..dan juga sebagai seorang isteri yang boleh tahan bebelnya. Hehehehe..

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Hurm ada yang cakap i ni seorang yang serius (ye ke?) Kadang-kadang tu loyar buruk gak.

[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai.
  • nak sangat tengok hubby quit smoking (ini idaman yang memang duk tunggu bila la nak tercapai)
  • nak njoy shopping.
  • nak ada lesen (itulah, bila mak suiruh buat awal-awal malas sangat. Tak pasal-pasal dah ada dalam senarai 5 benda yang diidamkan)
  • nak mempunyai sejumlah cash yang banyak. Then barulah boleh njoy shopping. Barulah dapat tunaikan segala macam yang didamkan.
  • nak dapatkan balik berat 46kg. So nak kena xcercise la..
[4] Siapakah nama pasangan anda?
Mr Fadzil

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
  • seorang yangt ringan tulang dalam bab menguruskan anak-anak
  • bertanggungjawab
  • seorang joker
  • penyabar
  • baik hati
Psst!..psst!..kalau hubby tau ni, pasti kembang semangkuk!

[6] Bila tarikh anda couple?
Tarikh couple tak ingat daa..kalau tanya tarikh kawen sure ingat. Hehehe

[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Hurm............................................................................. :) gaduh-gaduh gitu jer.

[8] Lagu tema cinta anda?
Hero dari Enrique Iglesias.

[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Bila hubby cakap "i nak quit smoking" and dia tunaikan sepenuhnya. Itu yang i nak lihat. Sebelum ni main cakap je.
 
[10] Tag 10 rakan ada yang lain
Tak ada 10 yang boleh di tag kan setakat..cik siti je.


TAG from Liana

2 comments:

LiAnA said...

haa pandai pun jawab tag.. boleh bagi lg pasni wakaka

Sue said...

hehehe.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails