Pages

Thursday, March 25, 2010

Hari ini.......

Masak dah settle. Hari ni belum pukul 10am dah selesai masak. Very the cepat! Hari ni masak sardin, sayur kambas (ada yang panggil peria) goreng cili and fishball soup for my kids. So tunggu waktu lunch je lah sekarang ni.


Sardin yang telah dimasak..

Kambas goreng cili..

Fishball soup for my kids..

Abbas dengan Azziz lepas breakfast dah minta nak pergi rumah atuk diorang. Katanya nak tunjuk bot dengan lofti (berdoza) yang i beli semalam kat atuk. Nak eksyen kat atuk la tu...wakakakaka...

Budak ni panggil berdoza tu lofti sebab ikut dalam cerita bob the builder. Tapi dalam cerita tu lofti bukan untuk berdoza tapi untuk kren (agaknya kot). I yang salah bagitahu diorang. So sampai sekarang budak-budak tu duk ingat lofti tu untuk berdoza. Hua......................

Ingatkan setakat nak tunjuk kat atuk je. Rupanya siap dapat bateri lagi tuh! Bot tu kena guna bateri then barulah boleh jalan kat air. And bukan setakat tu je, atuknya siap boleh pam swimming pool diorang ni sebab nak bagi bot tu jalan kat air. Itu yang tak tahan tu. Wah! tak sabar lah bebudak tu nak main. Kalau Maryam dah besar ni, pasti dah join sekali.


Dah tak sabar la tuh..

Now tengah tunggu little princes bangun...syioknya dia tidur...ZzzZzzz..


Sungguh lenanya..

4 comments:

ct said...

best lah bace storey ko ni....macam dekat sangat plak ngan ko...kui..kui...

Sue said...

ct : yang jauh didekatkan..betul tak? :)

suzanamohdisa said...

ooo..patutlaa blk keje smlm tgk kat blkg ada swimming pool...main bot rupanye....

Sue said...

skarang ni pun still ada lagi pool tu..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails